Kloosterveen

wijkinformatie

Kloosterveen is een fantastische wijk om in te wonen. Met elkaar kunnen we de wijk nog mooier maken. Door samen mooie buurtprojecten te starten bijvoorbeeld. Zo komen we met elkaar in contact en maken we Kloosterveen nóg socialer. Doe ook mee! Bedenk een mooi sociaal project en doe een aanvraag voor ondersteuning bij STILA. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met de wijkambassadeur van Kloosterveen.

Ambassadeur

Henk Jan van Veen
henkjan@stila-assen.nl

Wijkbeheerder

Allart van der Haar
a.haar@assen.nl

Vaart Welzijn Buurtwerkers

Josien Tuhumury
j.tuhumury@vaartwelzijn.nl

Actium

Randy Soemosemito
r.soemosemito@actiumwonen.nl

Daarom is er STILA Wijkfonds

Heb je behoefte aan extra gezelligheid en sfeer in je wijk? Wil je de onderlinge contacten in je buurt verbeteren? Doe dan een beroep op STILA Wijkfonds. Wij zijn er voor alle Assenaren die een idee of plan hebben ter verbetering van sociale contacten en leefbaarheid in de eigen wijk. Ook als dat idee ambitieus is en geld kost. Dankzij de hulp en ondersteuning van STILA Wijkfonds hebben al vele sociale projecten het levenslicht gezien. Projecten georganiseerd door enthousiaste Assenaren. Heb jij ook een goed idee voor je wijk of buurt? Doe een aanvraag bij STILA Wijkfonds. Wij helpen je graag!

Daarom is er STILA Preventiefonds

Wil jij ook graag mensen in hun kracht zetten maar krijg je je plannen niet rond? Of ben je op zoek naar manieren om kwetsbaren uit hun isolement te halen maar kun je wel wat hulp gebruiken? Doe dan een beroep op STILA Preventiefonds. Wij zijn er voor alle Assenaren die een mooi gezamenlijk initiatief hebben dat gericht is op preventie. Denk daarbij aan jongeren met vragen of wensen, eenzame ouderen, of mensen met een afstand tot de samenleving – het Preventiefonds helpt en ondersteunt! Ook vrijwillige organisaties met nieuwe initiatieven gericht op preventie kunnen bij ons een aanvraag indienen. Zo creëren we een samenleving waar iedereen meedoet en meetelt. En dat is prachtig, want zo helpen we met elkaar voorkomen dat inwoners onnodig afhankelijk worden van professionele hulp. Een fantastisch doel dus!

inspiratie nodig?

Ben je enthousiast geworden en wil je met hulp van het Wijkfonds of het Preventiefonds een activiteit organiseren of een plan uitwerken? Doe dan ideeën op in onze inspiratiehoek.

Dit is STILA
Wijkfonds

STILA is een onafhankelijke en zelfstandige stichting. Met het Wijkfonds stimuleren en ondersteunen wij inwoners van de gemeente Assen bij het organiseren van sociale activiteiten. Dat doen wij met kennis, inspiratie en een financiële bijdrage.

Dit is STILA Preventiefonds

Het preventiefonds stimuleert individuele initiatieven in Assen gericht op een samenleving waar iedereen meedoet en meetelt. Ook vrijwillige organisaties met nieuwe initiatieven gericht op preventie kunnen bij ons een aanvraag indienen.