GozeroProcent

GozeroProcent is een jaarlijks terugkerend tienerfeest met als motto 0% alcohol = 100% party. Het is dan ook het grootste alcoholvrije tienerfeest van Noord-Nederland, opgezet voor en door jongeren. Zonder de inzet de vijfentwintig jonge vrijwilligers was de organisatie niet in staat geweest om dit feest tot een groot succes te maken. Het was voor de jongeren een prachtige leerschool om zich in te zetten voor de maatschappij. Ondersteund door ervaren vrijwilligers en medewerkers van Vaart welzijn uit Assen hebben ze zich onder andere ingezet bij de kassa, kaart/alcohol controle, ontwerp, artiesten/vip begeleiding en organisatie. Een ervaring voor de rest van hun leven.

Positieve gezondheid

GozeroProcent is niet zomaar een tienerfeest. Jongeren leren bij GozeroProcent dat je ook zonder alcohol een gezellige avond kunt hebben. Jongeren die van te voren indronken zijn niet welkom op GozeroProcent. Ook is roken niet toegestaan, net als energiedrankjes, lachgas en andere stimulerende middelen GozeroProcent. Daarmee is GozeroProcent een prachtig feest dat jongeren in Assen op een positieve manier laat feesten.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en heb je ook een idee voor een feest in je buurt, je wijk of voor heel Assen? Werk dan je plannen uit en doe een aanvraag of neem contact op met je wijkambassadeur. STILA ondersteunt waardevolle plannen met kennis én met geld.