contact met stila

Heb je een goed idee maar kom je er niet helemaal uit? Heb je behoefte aan een gesprek met Stila of wil je vrijwilliger worden? We komen graag met je in contact. Stuur een mail naar . Je kunt ons ook bereiken door onderstaand formulier in te vullen.

Contact met je wijkambassadeur

Wil je direct contact met de ambassadeur van STILA in jouw woonwijk? Klik dan op het kaartje voor de gegevens van jouw wijkambassadeur.

vind je wijkambassadeur

Ik heb een vraag…

inspiratie nodig?

Ben je enthousiast geworden en wil je met hulp van het Wijkfonds of het Preventiefonds een activiteit organiseren of een plan uitwerken? Doe dan ideeën op in onze inspiratiehoek.

Stila helpt en ondersteunt sociale ideeën in Assen

Dit is STILA Wijkfonds

STILA is een onafhankelijke en zelfstandige stichting. Met het Wijkfonds stimuleren en ondersteunen wij inwoners van de gemeente Assen bij het organiseren van sociale activiteiten. Dat doen wij met kennis, inspiratie en een financiële bijdrage.

Dit is STILA Preventiefonds

Het preventiefonds stimuleert individuele initiatieven in Assen gericht op een samenleving waar iedereen meedoet en meetelt. Ook vrijwillige organisaties met nieuwe initiatieven gericht op preventie kunnen bij ons een aanvraag indienen.