Aanvraag afhandelen

Jouw verslag

Je activiteit is achter de rug en je wilt nu verslag uitbrengen. We hopen dat je met veel plezier terug kijkt op het door jou georganiseerde evenement en dat jouw inspanning een bijdrage heeft geleverd aan het verbeteren van de leefomgeving in je wijk of buurt.

Zoals in de voorwaarden is opgenomen, is het belangrijk dat je binnen drie maanden na afloop van je activiteit verslag uitbrengt. Dat kan heel eenvoudig via het formulier op deze pagina. Je kunt ook verslag uitbrengen via de post. Heb je vragen over de verslaglegging, neem dan gerust contact iop met de ambassadeur van jouw wijk. Die helpt je graag.

Aanvraag afhandelenVerantwoording

Upload hier het door jou ingevulde bestand: financieel-verslag-STILA.xls.
Upload hier een kort verslag van de activiteit (pdf, doc of docx, max 2MB).

Foto's


Jouw gegevens


Verantwoordingsformulier

Stila helpt en ondersteunt sociale ideeën in Assen

Dit is STILA Wijkfonds

STILA is een onafhankelijke en zelfstandige stichting. Met het Wijkfonds stimuleren en ondersteunen wij inwoners van de gemeente Assen bij het organiseren van sociale activiteiten. Dat doen wij met kennis, inspiratie en een financiële bijdrage.

Dit is STILA Preventiefonds

Het preventiefonds stimuleert individuele initiatieven in Assen gericht op een samenleving waar iedereen meedoet en meetelt. Ook vrijwillige organisaties met nieuwe initiatieven gericht op preventie kunnen bij ons een aanvraag indienen.