Aanvraag afhandelen

jouw verslag

Je activiteit is achter de rug en je wilt nu verslag uitbrengen. We hopen dat je met veel plezier terug kijkt op het door jou georganiseerde evenement en dat jouw inspanning een bijdrage heeft geleverd aan het verbeteren van de leefomgeving in je wijk of buurt.

Zoals in de voorwaarden is opgenomen, is het belangrijk dat je binnen drie maanden na afloop van je activiteit verslag uitbrengt. Dat kan heel eenvoudig via het formulier op deze pagina. Je kunt ook verslag uitbrengen via de post. Heb je vragen over de verslaglegging, neem dan gerust contact op met de ambassadeur van jouw wijk. Die helpt je graag.

Aanvraag afhandelen

 • Hier graag het nummer van de aanvraag, bijvoorbeeld ST17121
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hier kun je een (kort) verslag van de activiteit uploaden (.doc, .docx of .pdf en maximaal 2MB)
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.
   Hier kun je 1 of meer foto's uploaden (.jpg of .png en maximaal 2 MB per foto)
  • Toegestane bestandstypen: xls, xlsx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
   Hier kun je het bestand: financieel-verslag-STILA.xls of een zelfgemaakt financieel verslag uploaden (.xls of .xlsx en maximaal 2MB)

  Formulier

  inspiratie nodig?

  Ben je enthousiast geworden en wil je met hulp van het Wijkfonds of het Preventiefonds een activiteit organiseren of een plan uitwerken? Doe dan ideeën op in onze inspiratiehoek.

  Stila helpt en ondersteunt sociale ideeën in assen

  Dit is STILA
  Wijkfonds

  STILA is een onafhankelijke en zelfstandige stichting. Met het Wijkfonds stimuleren en ondersteunen wij inwoners van de gemeente Assen bij het organiseren van sociale activiteiten. Dat doen wij met kennis, inspiratie en een financiële bijdrage.

  Dit is STILA Preventiefonds

  Het preventiefonds stimuleert individuele initiatieven in Assen gericht op een samenleving waar iedereen meedoet en meetelt. Ook vrijwillige organisaties met nieuwe initiatieven gericht op preventie kunnen bij ons een aanvraag indienen.

  Stila Assen zoekt kascommissie-leden

  Stila Assen ontvangt jaarlijks circa €150.000 van de gemeente Assen om de leefbaarheid en samenhang te stimuleren. Elke bewoner uit de gemeente Assen kan een aanvraag indienen en een onafhankelijk panel toetst of de beoogde activiteit aan een aantal voorwaarden voldoet. Het bestuur van Stila is verantwoordelijk voor het beleid én voor de financien.

  Ten behoeve van de financiele verantwoording zoeken we leden voor de kascommissie. Deze kascommissie controleert jaarlijks de inkomsten en uitgaven van Stila, en checkt of dit aan de beleidsuitgangspunten van Stila voldoet.

  Aanmelden

  Ben je inwoner van Assen, heb je affiniteit met financiën en lijkt je dit wat, reageer dan, met een korte motivatie en cv via onderstaande knop.